naar huus toe

Even nader kennismaken met onze huisgenoten

De zon schijnt en dan voelt het meteen als LENTE, …. eindelijk. Heerlijk om naar buiten te gaan en met onze (huis)dieren het nieuwe leven te vieren. Daarom bij deze even extra aandacht voor onze bijzondere huisgenoten.

Want, kom je bij “Naar Huus Toe”, dan vind je daar ook altijd dieren. Naast de vogels in de tuin, vind je bij ons binnen ook 2 vogeltjes genaamd: Bas en Charlotte (van de welbekende hit “2 motten”). Er staat een aquarium met vissen en buiten vind je onze Pumba, het hangbuikzwijn. In de lente mogen we meegenieten van de lammetjes en ook het hondje van de buren komt wel eens spontaan op koffiebezoek.

Leuk en aardig, die beestjes, maar ze hebben een belangrijke functie! Daarom zetten we ze graag even in de spotlight. Want naast gezelschap, zorgen ze voor gepaste prikkels en afleiding, zijn ze regelmatig onderwerp van gesprek en helpen ze ook om gasten actief en in beweging te houden. Zo lopen verschillende gasten tussendoor even naar Pumba om haar wat etensrestjes te geven. Het aquarium en de vogelkooi vragen om onderhoud en de beestje kunnen uitnodigen om mee te praten over de juiste verzorging van de dieren.


ander nieuws