naar huus toe

gastenboek

Dagelijks genieten we van de mooie momenten door de dag heen, en de fijne reacties van zowel onze gasten als de betrokken partijen van de gasten. Daar doen we ’t voor!

Wilt u zelf ook een reactie achterlaten? Schrijf dan iets in ons Gastenboek. Bij voorbaat dank namens het NaarHuusToe-Team!

14 gedachten over “gastenboek”

 1. Aan Team NaarHuusToe

  Via onze casemanager maakten we kennis met de dagopvang
  NaarHuusToe.
  Vanaf het begin was het een fijn en open contact tussen hen en ons.
  Vol aandacht voor hun gasten en hun mantelzorgers.
  Elke keer stonden zij weer klaar om met nieuwe projecten passend bij het jaargetijde of
  andere gebeurtenissen de gasten op aangename en uitdagende wijze bezig te houden.
  Daarnaast was er altijd een luisterend oor voor de mantelzorgers door de wekelijkse telefoontjes.
  Daarin kon altijd je vragen stellen en kreeg je adviezen hoe je beter met de thuissituatie om kon gaan.
  Kortom een fijne groep van deskundige dames die zich vol inzetten voor hun gasten en mantelzorgers die ik van harte aanbeveel.
  Sophie Bemmel

 2. Jullie zijn een grote steun voor mij en voor mijn man.
  De naam zegt precies wat het is je gaat naar huus toe en zo voelt het ook.
  Voelt als een 2e thuis.

  Er wordt van alles gedaan met de mensen die daar zitten.
  Leren nieuwe dingen.
  Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het gaat.
  En zijn een luisterend oor, ook voor de mantelzorgers.

  Susan O Bemmel

 3. Het Team van Naar Huus Toe staat niet alleen altijd voor onze vader klaar, maar helpt ons als familie ook met allerlei praktische zaken om te zorgen dat papa zo lang mogelijk thuis kan wonen. De mantelzorgavonden ervaren wij als zeer waardevol omdat ze ons echt hebben geholpen meer inzicht te geven in dementie. Onze vader vindt het fijn dat het team altijd uit dezelfde vertrouwde gezichten bestaat en wij waarderen het persoonlijke contact met het team enorm.
  Naar Huus toe is een fijne huiselijke en veilige plek waar onze vader met plezier naar toe gaat. De hele bijzondere buitenomgeving met tuin en theehuis maakt deze dagbesteding echt een unieke plek!!!
  Na het bezoeken van een aantal dagbestedingen hadden we direct het goed gevoel bij Naar Huus Toe. Ik zou iedereen die een fijne dagbesteding zoekt aanraden om eens te gaan kijken en in gesprek te gaan met een van de teamleden.

  Groetjes,
  Sindi Angeren

 4. Als mantelzorgers hebben we zorgvuldig gezocht naar een goede dagopvang voor onze lieve moeder. Zeker niet alles was goed genoeg. Vanaf het eerste moment dat we kennis maakte met Naar Huus Toe was het goed. Alles klopt. De plek, de sfeer, de betrokkenheid van de verzorgsters en de filosofie hoe onze dementerende ouderen benaderd worden. Kortom, kan echt niet beter! Helaas heeft onze moeder maar kort gebruik kunnen maken van Naar Huus Toe, achteraf gezien hadden we haar veel eerder moeten aanmelden. Ze is altijd met veel plezier gegaan en kwam vol verhalen weer terug.

  Groet, Petra Elst

 5. Professionele, respectvolle en waardige verzorging van mijn vader én ontzorgen van mijn moeder. Het geeft ons geborgenheid en warmte.
  Als de werkelijkheid van je geliefde vervreemd raakt, warrig én angstig wordt dan willen ze maar één ding. Thuis zijn, en dat is preciés waarom je Naar Huus Toe gaat.
  Sander R Huissen

 6. Zorgzaam fijn team dat samen erg goed werkt. Erg betrokken bij alles.
  En erg fijn voor de oudjes die zich erg thuis voelen, ik heb een warm gevoel bij jullie huis, altijd welkom. Mooi buiten gebied. Ik was altijd welkom voor kopje thee of koffie. Hoefde geen afspraak te maken. Altijd stond de deur voor ons open. Niets hoefde alles mocht.
  Ik roep nog steeds tegen iedereen dat mama bij jullie op der plekje zat. Zo fijn bij jullie.
  Prachtige huis waar de mensen erg veel plezier en naar buiten kunnen. SUPER zo dankbaar wat jullie betekend hebben voor ons.
  Knus en huiselijk. En jullie zijn er voor de mensen. FANTASTISCH!!
  Met veel liefde. Groetjes Anita I Driel

 7. Nellie van M

  Ons huus
  Voor Joop zeker zijn tweede huis geworden waar hij het heel goed naar zijn zin heeft , bij de leuke dames ( zijn vriendinnen)
  Die heerlijk kunnen koken en Joop heerlijk verwennen en hem een lekker middag dutje laten doen
  De vriendelijke personeel van de firma Rothoff die Joop komen halen en dan door de Betuwe rijden vind Joop helemaal fantastisch .en geniet daar iedere dag van.
  Wij feliciteren het team van ons huis met het 10 jarig bestaan en hopen dat Joop nog lang bij jullie te gast mag zijn. gr Nellie van M Angeren

 8. Hallo allemaal,
  Mijn vrouw was helaas al jong dementerend. De diagnose is rond haar 65ste gesteld. Heel lang heb ik haar, samen met mijn kinderen, zelf kunnen begeleiden/verzorgen. De zorg werd steeds groter totdat ze eigenlijk geen minuut meer alleen gelaten kon worden. Via via hoorde ik van “NaarHuusToe”. Samen met mijn kinderen bekeken of dit een plek zou kunnen zijn waar ik haar wel naar toe zou willen laten gaan. We zijn een keer gaan kijken om de sfeer te proeven en hebben een gesprekje gehad. Dit beviel ons erg goed en er was op dat moment geen wachtlijst. Vooral het gevoel van de huiselijke sfeer en het makkelijk naar buiten kunnen lopen waren belangrijk voor ons. Mijn vrouw is gestart en vanaf het begin af aan heeft ze het daar erg naar haar zin gehad. Er waren korte lijntjes en het voelde erg fijn om de zorg op zo’n manier even uit handen te kunnen geven. NaarHuusToe heeft mij als mantelzorger veel rust gegeven. Ik kon op adem komen terwijl mijn vrouw het ergens anders naar haar zin had. De medewerkers maakten verslagjes, stuurden via de app foto’s door waardoor we altijd op de hoogte waren wat ze deed. Op alle foto’s stond mijn vrouw met een grote glimlach op haar gezicht. Je komt als dementerende maar zeker ook als mantelzorger in een warme huiselijke omgeving terecht. Ze hebben niet alleen oog voor de patient maar zeker ook voor de mantelzorger. Ik ben ze nog altijd erg dankbaar voor de periode dat mijn vrouw bij NaarHuus oe haar plekje heeft gekregen.

  Met vriendelijke groet
  Chris N Lent

 9. Jacqueline van den B

  Op het moment dat duidelijk werd dat onze moeder niet meer de hele dag alleen thuis kon blijven zagen wij zelf niet echt een oplossing. Temeer omdat mama vond dat het allemaal nog prima ging. Wij kwamen door een tip bij “Naar Huus Toe” terecht en konden meteen voor een gesprek komen. Vanaf binnenkomst, het eerste moment, was ons gevoel goed. De sfeer en ontvangst was warm, hartelijk en begripvol. Mama kon gelijk terecht voor 5 dagen per week.
  Spannend de eerste dag, voor mama maar ook voor ons als dochters. Maar wat is het goed gegaan. De hartelijke, liefdevolle en respectvolle bejegening naar de gasten. Mama fleurde op. Ze ging zo graag naar “de club”, zoals zij het noemde.
  Er was zoveel persoonlijke aandacht en oog voor wat iemand nodig heeft. Even een rustig plekje zoeken als het mama teveel werd zodat ze kon rusten, een serieus gesprek omdat mama heel goed merkte dat haar geheugen haar in de steek liet, stil naast haar zitten en haar hand vasthouden als ze verdrietig was. Liefdevol en met zoveel respect.
  De leuke dingen die er gedaan werden, van een gezellig wandelingetje, haar nagels lakken, koken of de Sinterklaasviering. Met zeer grote regelmaat kregen we leuke foto’s op de app. We werden ook goed op de hoogte gehouden hoe het met mama ging. Zo wisten we dat mama steeds meer achteruitging en we op zoek moesten naar een permanente huisvesting voor mama. Mijn zus en ik hebben zo vaak gezegd; wat jammer dat jullie dat niet kunnen bieden. Naar Huus Toe heeft ons zoveel rust gebracht.
  Ik kan alleen maar zeggen dat als je Dementie overkomt dan hoop je dat je op een plek als “Naar Huus Toe” terecht komt.
  Chapeau voor dit hele team!

  Met vriendelijke groet,

  Jacqueline van den B Lent

 10. Ali Veenendaal

  Deskundige maar vooral liefdevolle medewerkers, die de gasten een huislijke sfeer bieden en de mantelzorgers een gevoel van vertrouwen en
  betrokkenheid.
  Als familie hebben we Naar Hus Toe als een warm bad ervaren.
  Ben je op zoek naar een goede dagbesteding voor je familielid dan scoort Naar Huus Toe een dikke 10!

 11. Henda Valburg

  Naar Huus Toe heeft mijn vader zeer liefdevol en met aandacht verzorgd, het is een mooie plek waar mijn vader onder andere genoten heeft van de prachtige tuin.
  Er is altijd gekeken wat nodig was zodat mijn vader zich comfortabel kon voelen. De meest eenvoudige en praktische oplossingen werden op creatieve wijze ingezet.
  Als familie werden we zeer betrokken bij het verblijf van mijn vader bij Naar Huus Toe. We werden goed geïnformeerd en er was ook aandacht voor ons, dat voelde goed.
  Het was veilig en vertrouwd om mijn vader bij Naar Huus Toe te laten verblijven, er was veel persoonlijke aandacht voor hem.
  Iedere dag werd er (zoals thuis) vers gekookt en mijn vader heeft dit zeer gewaardeerd.
  Naar Huus Toe is TOP dagverzorging, met een professioneel team op een mooie landelijke locatie!

 12. Gerda Oosterhout

  Beste begeleiding van dagopvang “Naar Huus Toe”,
  Onze moeder is een periode liefdevol opgevangen bij “Naar Huus Toe” in Herveld.
  De activiteiten aan de hand van thema’s leveren prachtige plaatjes.
  Of mama het naar haar zin had……. De foto’s spreken voor zich!
  Wij zijn de begeleiding dankbaar voor de open communicatie en mama’s welzijn gedurende de periode bij “Naar Huus Toe”.
  Namens alle kinderen Zeestraten,

  Met vriendelijke groeten,
  Gerda Oosterhout

 13. Naar Huus toe heeft voor mij en ook mijn vader in hert bijzonder heel veel betekend.
  Na een lange periode van zoeken en ook wikken en wegen wat nu meest passend en mogelijk is voor mijn vader hadden wij een vertrouwde en ook voor hem uitstekend passende omgeving met goed gekwalificeerde medewerkers gevonden.
  Bij ons eerste bezoek aan Naar Huus toe kregen we een warm gevoel. De ‘gewone’ doch heel bijzondere omgeving zowel binnen- als buitenshuis was voor ons een geweldige ervaring.
  Het ‘plattelands’ gevoel gaf vooral bij mijn vader als boer een gevoel van thuiskomen.
  Het gemoedelijke en ook ongekunstelde zo middenin de natuur. Ook de buitenbeleving met een schuur, schapen en bomen was voor hem heel fijn.
  Kleinschalig en ook geen standaardzaal met moderne strakke inrichting dat was een groot pluspunt. Het ademt een warme sfeer in een sfeervolle ambiance. Dit alles wordt gestalte gegeven door professionele medewerkers en inspirerende leiding. En de ligging middenin de natuur is een groot pluspunt. Het werkt rustgevend en biedt eenieder een plekje om zich even terug te kunnen trekken of een activiteit in de buitenlucht te doen.

  Met vriendelijke groeten,

  Annet Elst

 14. Mijn man heeft genoten van de landelijke sfeer in jullie buiten.
  Ook de voortreffelijke keuken werd door hem zeer gewaardeerd.

  Mijn hartelijke groeten
  Ine W Elst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u terug naar de homepage? Klik dan hier