naar huus toe

In zes weken maken wij een tour door Europa! We beginnen in België daarna Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en dan met de boot naar Engeland.

Wij gaan “op vakantie” naar …..

Voor de komende weken staat het thema “vakantie” op het programma. Elke week doen wij een ander land aan. We beginnen in België. Wij “bezoeken” verschillende bestemmingen, bijvoorbeeld het Atomium in Brussel of een terrasje in Antwerpen waar we meedoen aan een bierproeverij en op de achtergrond luisteren we naar Jacques Brel die zingt over zijn vlakke land. Op het menu staat natuurlijk “waterzooi” en van die overheerlijke “vlaamse frietes” die we bij een frietkot opsmikkelen. 

Natuurlijk maken wij ook vakantiefoto’s van onze reis. Deze zullen wij op de site plaatsen zodat een ieder met ons kan meegenieten van de lange reis die we maken.

Amai…. dat beloofd wat te worden ….

ander nieuws