naar huus toe

Start van onze 2 feestweken

Vandaag is de start van onze vrolijke 2 weken feest rondmom ons 10 jarig betaan.

Fantastisch dat al zoveel (oud) mantelzorgers en zorgcollega’s een koffieafspraak met ons hebben ingepland. Wij vinden het bijzonder om alle herinneringen samen op te halen en de beleving weer even terug te brengen naar toen. 

Ook zo iets bijzonders, wij zijn deze ochtend groots getrakteerd door Frits en Bets van de supermarkt in Valburg. In hartje Coronatijd zijn zij ons te hulp geschoten door wekelijks de verse boodschappen (en meer..!) voor ons te bezorgen. En dan worden we vandaag met de start van de feestweek op een prachtige taart getrakteerd. De gasten vonden het heerlijk. De aftrap is daarmee officieel gemaakt!!!

Heeft u ook zin om even langs te komen? Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om ons te bellen en een afspraak in te plannen? Wij zijn  voor u bereikbaar via: 0488 – 750 729

ander nieuws