naar huus toe

Huidige gang van zaken i.v.m Corona

Zoals het kabinet heeft aangegeven in de laatste persconferentie merken wij dat het land steeds verder open gaat. De meeste maatregelen zijn losgelaten en we hebben weer meer mogelijkheden om er op uit te gaan.

 

Bij Naar Huus Toe zijn wij nog terughoudend en voorzichtig in ons handelen, ten gunste van onze gasten (uw naasten). Wij voelen en dragen daarin onze verantwoordelijkheid. Wij zijn bijvoorbeeld doorgegaan in het dragen van mondkapjes naar onze gasten en bezoek waar dit landelijk merendeels is opgeheven.

 

Wij vragen om uw begrip voor ons handelen in deze inmiddels lang durende situatie. Graag houden wij met u dit Coronavirus buiten de deur.

Bovenal vragen wij aan u, om met ons te overleggen over uw zorgen en vragen. Wij zijn er voor u!

 

Neemt u svp contact op via 0488 – 750 729   of   06 – 34 85 47 94

In vogelvlucht en in een opsomming hieronder nog een aantal zaken die voor u van belang kunnen zijn:

 

  • Alle gasten en medewerkers (ook stagiaires) zijn volledig gevaccineerd.
  • Bij Corona gerelateerde klachten zullen wij u vragen om dit te laten testen. Deze test kan gedaan worden bij de GGD of in sommige gevallen door de thuiszorg in de thuissituatie.
  • Voorlopig kunnen wij onze huidige wijze van begeleiden behouden. In de afgelopen maanden zijn wij niet afgeweken: Wij blijven mondkapjes dragen als begeleiders. NB de anderhalve meter-maatregel is op de groep niet van toepassing.
  • Hygiëne blijft belangrijk.
    • Dit betekend voor ons dat wij bij binnenkomst van onze gasten, ieders handen desinfecteren met bijvoorbeeld alcohol houdende handgel.
    • De begeleiders wassen hun handen tussentijds vaak. Waar mogelijk nemen wij onze gasten hierin mee.
  • Het is van belang dat wij proberen zicht te houden op de gezondheid van onze gasten. Dit betekent voor ons bij Naar Huus Toe dat wij al onze gasten blijven temperaturen. Ook bij verandering van gedrag zullen wij contact met u als mantelzorger zoeken.
  • Wij blijven besloten voor de gasten. Daarom ontvangen wij op de dag nog géén bezoek bij onze gasten. Helaas kunnen wij u op dit moment ook niet ontvangen om bij de groep aan te sluiten voor een kop koffie. Kennismaking van nieuwe gasten vindt plaats ná 16.30.

 

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Namens alle collega’s van Naar Huus Toe

ander nieuws