naar huus toe

Openingsfeest is in aantocht

Per 1 maart bestaan wij alweer 10 jaar. Wat vliegt de tijd… Natuurlijk laten wij dit niet stilletjes voorbij gaan. Wij willen dit vieren! In week 9 (van 28 februari – 4 maart) pakken wij voor onze gasten uit. Al onze mantelzorgers, ook oudmantelzorgers, sturen wij een kaartje om hen persoonlijk uit te nodigen voor een traktatie om samen terug te blikken en mooie herinneringen op te halen.

10 jaar geleden, hadden wij een feestelijke opening. Onze huisdichter Lotte Asveld heeft daar het gedicht voorgedragen dat bij ons op de keukendeur staat. Een prachtige dagelijkse herinnering voor ons. Wilt u dit terug zien? Via het youtube kanaal is dit te bekijken. Het heeft als titel: Naar Huus Toe openingsfeest 2 maart

Vanaf minuut 2.33 is Lotte in beeld met de voordracht van het gedicht.

 

 

ander nieuws